Vi er e-mærket!
e-mærket er din garanti for tryg og sikker handel på nettet
  • Løbende kontrol af webshop
  • Køberbeskyttelse på 10.000 kr.
  • Aktiv bekæmpelse af it-kriminalitet

Om Lånio.dk

Lånios Mission

Vores mission er enkel: Vi vil sikre dig som forbruger det billigste lån. Vi vil væk fra den gammeldags sammenligningssider, som ikke giver dig som låner det fulde overblik. Ved at anvende Lånios banebrydende koncept, får du præsenteret de nøjagtige priser på dit lån hos de forskellige banker. På den måde er du sikker på at kunne vælge det billigste!

Om Lånio

Lånio - en smartere måde at låne penge på

Det danske lånemarked er forældet. For de fleste mennesker er dét at låne penge ensbetydende med manglende overblik og besværlige samtaler med bankrådgivere, man alligevel ikke forstår.

Formålet for os alle med et lån er det samme: Vi ønsker at finde det billigste forbrugslån, billån eller boliglån, uden at bruge for meget at vores dyrebar tid på det.

Derfor er Lånio sat i søen. Vi vil revolutionere det danske lånemarked, således den almindelige dansker på en nem, hurtig og overskuelig måde kan finde det lån, der passer bedst til sit respektive behov.

Som de første i Danmark tilbyder Lånio et unikt koncept, der vil ændre måden at låne penge på. Du skal ikke igennem et hav af ansøgninger for derefter at sammenligne de uoverskuelige tal og begreber. Lånio samler ansøgningen ét sted, og du modtager alle lånetilbud online.

Med Lånios koncept kan du sammenligne et bredt udsnit af lånemarkedet på en meget nemmere og hurtigere måde end før. Det er det, vi kalder. Lån penge smart.

Bag om Lånio

Lånio er ejet og drevet af AWM Network ApS, som har eksisteret siden 2014. Vi bor i Valby på Høffdingsvej 34, hvor vi formidler kontakten mellem forbrugere og virksomheder på flere forskellige brancher i både Danmark og udlandet.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os:

Tlf.: 38 41 03 02

E-mail: laanpengesmart@lånio.dk

CVR.: 35805702

Lånio.dk støtter

På Lånio.dk har vi stor respekt for hjælpeorganisationer verden over. Ligesom vi hjælper danskerne med at finde det billigste lån og dermed en bedre privatøkonomi, sætter vi stor pris på andres arbejde. Derfor støtter vi følgende organisationer:

csr-maerket logo